Thursday, December 06, 2007

Oameni



Deci exista mai multe tipuri de oameni.

Oameni care stiu sa intre cu picioarele in viata ta, sa faca ravagii si sa iasa pur si simplu, fara nici macar un bilet. Oameni care se uita la tine din afara si intr-un final, cand reusesc sa isi faca curaj sa iti spuna "ceau", constata ca mai bine ramaneau la stadiul de privit, ca esti prea uragan. Oameni care se uita la tine uimiti, amuzati si intrigati, te duc cu masina acasa si iti promit o cola (pe care nu o mai dau ever dar nu conteaza). Oameni care te cred too smart pentru binele tau si pe care ii dezamagesti periodic pentru ca realitatea este alta. Oameni care te folosesc pe post de minge de ping pong. Oameni care te tin de mana si iti zambesc cand ai nevoie. Oameni care se lauda ca esti o parte importanta a vietii lor si totusi periodic te trezesti left out... sau behind. Oameni care...

Concluzia ar fi ca people are evil, oricum ar fi ei. Si ca mi-am facut un obicei (prost... bun... who cares?) sa fug de ei, desi I need people. Sau asa ma laud.

Later edit: si in mod evident mai exista oameni care isi "vor spune mai tarziu" si care au in lista de friends exact singurul muritor (de gen feminin) de pe lumea asta care provoaca... dureri de cap si isterii la 2 noaptea. Si nu doar la 2 noaptea.

2 comments:

Anonymous said...

mai sunt si alti oameni... pentru alta categorie

Liana said...

Da... incep sa tot descopar categorii :(