Thursday, December 27, 2007

Sat vs Hunedoara

Sunt megaplictisita. Ergo citesc statusurile oamenilor din lista mea de mess. Si citind statusuri am ajuns la unul... "plecat in sat bla bla bla". Bun, stiind for a fact ca omul e hunedorean singura concluzie la care se poate ajunge este ca se refera la Hd.

Daaar Hunedoara nu este sat. In toate hartogaraiele despre maria sa, este perceputa ca (ditamai) municipiu. Deci nu sat, municipiu.

Facand abstractie de chestiile scriptice, azi mi-a venit sa zambesc. Ca tampa. Ok, la lucru it's a must so aia nu se pune. Dar cand am plecat de acolo spre casa, functie de melodia la care dadea muzicuta play zambeam. Fara directie. Oricarui om care imi iesea in cale. Eh, intr-un sat veritabil la zambete mele tampe si nedirectionate as fi primit alte zambete si eventual si o conversatie cu tanti maria despre nea grigore, chiar daca nu as avea habar cine este tanti maria sau nenea grigore. Ce am obtinut in MUNICIPIUL Hunedoara? O tanti care m-a ocolit gratios vrand sa para ca nu o face (si tocmai asta a dat-o de gol). 2 "jmecheri" de cartier care s-au uitat la mine ca la ultima nebuna. Un mos care avea aerul de "toti tinerii din zilele noastre sunt drogati". Un zambet fortat de la tanti de la abc-ul de unde am cumparat monte carlo ca si la ea la job it's a must.

Deeeci... Hunedoara e ce vreti voi, dar nu sat. I mean, intr-un sat 2 parinti normali nu s-ar uita la poze porno full screen intr-un club de net cu copiii langa ei... cu care au ajuns sa se certe la un moment dat pe 50 de bani, sa mai stea la net (pentru detalii ask Radu ca de la el stiu povestea).

Si nu stiu daca e mai bine sau mai rau... dar stiu clar ca pe azi mi s-a taiat cheful de a mai zambi. Tamp si fara directie.

No comments: