Monday, July 14, 2008

Order in disorder

Vara oamenii isi iau concedii. Pentru ca de aia e vara. Sa te iei si sa te duci. Departe. Sa te balacesti in apa si sa te prajesti la soare. Doar ca in lipsa de concediu pana in august (ca pleaca si anume colega prima) te multumesti si cu (ultimele) doua zile libere pana atunci. Asa ca incepi sa faci planuri. Sa dai jos cortul din debara si sa il stergi de praf. Sa comunici peste mari si tari destinatia de marti, ora 21. Cu sau fara semn de intrebare la sfarsitul comunicarii. Si obtii aprobarea (nu ca ai fi cerut-o). Si toate bune si frumoase. Pana cand...

Pana cand universul se revolta pe nevoia ta de zacere in cort fara izopren. Si incepe sa tune si sa fulgere si sa faca pisu pe planurile tale. La propriu. Si simti ca te apuca dracii. O data, pentru ca toata lumea e ciocolatie, mai putin tu. A doua, ca tre` sa faci ordine in camera, daca tot nu ai ce face 2 zile.

Dar fuck it. Pana la urma, azi noapte au venit vreo 5 filme (de fapt, in vreo 24 de ore...), pana la urma ordinea in camera se face repede daca ai chef si pana la urma soare va fi si in august. Undeva, in Europa asta mare. Si pana la urma, notiunea de a zace implica soare numai daca vrei neaparat. Trist este ca vroiam neaparat. But I can smile pretty si sa spun ca de fapt, nu.

No comments: