Saturday, September 13, 2008

Tzumpi

Rog frumos de tot (cu dat din gene and all that) ca cetateanul care o data la 2 zile cauta Tzumpi pe google sa imi lase si mie un comment in care sa imi spuna anume cum a ajuns la numele asta :) Multumiri.

6 comments:

Anonymous said...

Asa am patit si eu cu chichibambus. E animalul preferat al unei colege de liceu. Dar nu sunt prea multi chichibambusi pe intenet. Si totusi s-a cautat si asa ceva.

Liana said...

Pai cetateanul in cauza cauta regulat "Tzumpi" si ajunge la mine pe blog. Nu e mai simplu sa salveze linkul daca chiar are asa o pasiune pentru el? That puzzles me.

Anonymous said...

am avut matz scump, cel mai scump matz, si il chema tzumpilica. il alintam tzumpi si mereu a parut cel mai potrivit nume. initial am crezut ca l-am inventat eu, mai tarziu m-am lamurit ca nu. (deh, eram mica si credeam ca sunt buricul creator al universului). poate nenea asta cauta existenta unui nume pe care crede ca l-a inventat, un pisic sau o soseta pe nume tzumpi.

Liana said...

Da, ma, dar chiar atat de des? Fraaate.

Anonymous said...

Are mama o pisica persana, mori nu alta. I-a pus numele Pussy. Nu stie mama engleza. A venit cumnatu-meu, egiptean, ma inteleg cu el numai in engleza. Cand i-am spus cum o cheama pe pisica a ras 2 ore. Mama nu intelegea.
I love Pussy :)

Liana said...

=)) Am mai auzit chestia asta :))

- Look! A pussy! ... era vorba de un motan mare si gras si portocaliu care se plimba pe un gard.
- I hate pussies! ... zice eu
- Duuuh! Mi-as fi pus intrebari if you loved them.

Nu stiu exact de ce nu se mai vorbea despre motanul mare si gras si portocaliu.